RESET: wandel je stress weg

Herken je dit? Je bent druk, heel druk. Je rent maar door, hebt veel verplichtingen. De to-do lijst wordt steeds langer, terwijl je toch zo hard je best doet.

Je hoofd zit vol, je piekert. Je bent continu onrustig. Ontspannen is er niet meer bij en kunt niet meer genieten van je gezin, je partner, je familie. Sterker nog: je snauwt vaker dan je lief is.

Tijd om even gewoon niets te doen of weg te dromen heb je niet. Je moet dóór, anders weet je zeker dat je faalt. Je kunt je slecht concentreren, ploft ’s avonds doodvermoeid op de bank. Alles wat je doet vreet energie. Ondertussen zet je nog een tandje bij, je houdt jezelf groot. Anderen lukt het toch ook?

Ondertussen verlang je zo naar rust, energie en ontspanning. Time management tools, digitale detox – je hebt al van alles geprobeerd, maar toch blijf je hangen in de stress en de drukte.

Dat ligt niet aan jou. De reden dat we in stress blijven zitten, zit dieper. Met de online Relax & Renew training leer je weer echt te ontspannen op een eenvoudige manier

Hoe zou het zijn als je weer rust in je hoofd en je lichaam ervaart? Als je niet meer geleefd wordt door je to-do-lijst?

Met de training…

  • leer je hoe ook jij weer echt kunt ontspannen zonder schuldgevoel, zodat je meer rust in je dag brengt
  • herken je stresssignalen, zodat je niet meer meteen in de stress schiet als het even tegenzit
  • voel je je weer ontspannen en energiek
  • kun je weer genieten van even niets doen, van het samenzijn met de mensen die belangrijk voor je zijn, en…
  • …ook zij zijn blij dat je jezelf weer bent!
Toolbox voor meer rust

Praktisch

In 4 audio-wandelingen buiten in de natuur en 1 ontspanningssessie begeleid ik je naar meer rust in je hoofd en je lichaam. We kijken naar de echte reden waarom we in de stress blijven zitten. En ik leer je een bewezen methode voor dagelijkse ontspanning en meer energie.

Gedurende 5 weken ontvang je aan het begin van de week een mail met daarin de audio’s en video’s voor die week. Ervaringen, inzichten en vragen kun je kwijt in een besloten Facebook-community.

Kosten

Deze training kost nu tijdelijk slechts 24,50 euro (incl. BTW).

Stuur me een mailtje and it’s done. Na je aanmelding:

  • ontvang je een betalingslink
  • na betaling ontvang je de factuur en krijg je toegang tot de training

FAQ

Kan ik ook deelnemen aan deze training als ik een burn-out heb?

De training is zo ontworpen dat zowel mensen die overspannen zijn of een burn-out hebben als mensen met mildere stressklachten veilig kunnen deelnemen.

Is er begeleiding?

Deze training doe je in je eigen tijd, er zijn geen live momenten. Wel kun je vragen, ervaringen en inzichten delen in de besloten Facebook-groep waar ik ook zal reageren als je daar om vraagt.

Is het verplicht om je aan te melden voor de Facebook-groep?

Zeker niet, deelname aan de groep is vrijblijvend. Wel is het zo dat ik in het kader van mijn eigen rust en ruimte enkel via de groep communiceer. Weet dat iedereen in de groep zich aanmeldt om meer ontspanning te vinden, net als jij. Vind je het niet fijn om met naam en toenaam in de groep aanwezig te zijn? Je kunt altijd een tijdelijk account aanmaken en uiteraard kun je de groep na de training ook weer verlaten.