WAT KLANTEN ZEGGEN

Ik had werkstress, wat vaak ’s avonds en ’s nachts leidde tot onrust en slapeloosheid. Hoewel ik me afvroeg of een wandelcoachtraject wel bij me zou passen, heeft het me geholpen om beter om te gaan met werkstress. Ik leef door het traject bewuster in het hier en nu, en richt me op wat ik wél wil en de positieve gevoelens die daarbij horen. Wyke is een veelzijdige coach met inzichtrijke feedback. Ze heeft me geholpen stressvolle situaties te analyseren en handvatten te vinden om daarmee om te gaan. Ze luistert aandachtig en legt verbanden  tussen verschillende sessies. Haar geleide meditaties helpen enorm om te onthaasten en te kunnen focussen op de coaching.
Ik zit midden in een juridische procedure, dus dacht ik dat ik geen energie zou hebben voor een coachingstraject. Echter heeft het traject mij structuur geboden en heldere vervolgstappen opgeleverd. En het heeft me doen inzien dat één van mijn sterke punten me soms juist ook in de weg zit om tot de kern te komen, of om keuzes te maken.
Ik volgde een inspirerende masterclass over bewust leiderschap. De masterclass is een aanrader om kort en krachtig stil te staan bij jezelf als leidinggevende. Wyke straalt rust uit en geeft naast een theoretisch kader ook prettige, praktische oefeningen. Daardoor heb ik nu meer focus, ben ik aan het eind van de dag meer tevreden over wat ik die dag heb bereikt, en ben ik bewuster bezig met de ontwikkeling van mijn team.